Кошмар при развода: Джъстин Теру намери смазващи любовни писма от Брад Пит за Дженифър Анистън!

Кошмар при развода: Джъстин Теру намери смазващи любовни писма от Брад Пит за Дженифър Анистън!
3 (60%) 1 vote

Дженифър Анистън се оказва с пълната вина за развода си с Джъстин Теру!

Втори брак се проваля в живота на Дженифър Анистън, но този път вината е нейна. Актрисата нарани жестоко Джъстин Теру и всеки би реагирал с развод.

Дженифър Анистън

Брад Пит се е опитал да си върне Дженифър Анистън за сметка на Джъстин Теру

Оказва се, че Джен пази в дома си любовни писма от Брад Пит, съобщава Us Weekly. Теру ги намерил, когато си прибирал багажа, за да се изнася от общия им дом, научи Kliuki.bg.

Дженифър Анистън отрекла категорично тези писма да значат нещо за нея, но е интересно тогава защо ги пази цели 2 години. Писани са били именно през 2016 г., когато Брад се раздели с Анджелина Джоли.

Сигурно е, че писмата нямат общо с решението за развода, защото са намерени след това. Има слухове обаче, че Джъстин е подозирал отдавна жена си в изневяра с Пит и често й е вдигал скандали заради това.

Всъщност Рейчъл от „Приятели“ явно хич не е била мирна по време на втория си брак. Излезе информация, че в момента има връзка с колегата си Джерард Бътлър, която е започнала отдавна.

Говори се усилено също, че Джен си е легнала с Брад Пит малко след развода му. Между двамата обаче така и не се породила старата любов, въпреки че той много се надявал.

Писмата му били съвсем невинни, но обидили жестоко Джъстин Теру. В тях бившият на Анджи пишел просто нещо от сорта „Днес беше много красива“, от което става ясно пък, че е подновил личните си срещи с Дженифър Анистън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар