Близките в ужас: Какво се случва с Наталия Симеонова? (Феята на доброто е неузнаваема+снимки)

Близките в ужас: Какво се случва с Наталия Симеонова? (Феята на доброто е неузнаваема+снимки)
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова се завърна за 48-мия си рожден ден

Наталия Симеонова не прилича на себе си. Феята на доброто замина в Америка, където живее с дъщеря си Виктория.

Но преди дни папараци снимаха бившата водеща. Тя е напълнява неимоверно и определено подминава 100-те килограма. Наталия Симеонова се била наредила на опашка за мазни дюнери и била плашещо пълна.

Наталия Симеонова разтревожи близките си

Тя пусна и снимки от рождения си ден в личната си страница на Фейсбук. Там е с приятел и е прикрила наднорменото си тегло с огромен букет от бели рози.

Наталия Симеонова живее от няколко месеца зад океана. Там тя е с дъщеря си Виктория и бившата си половинка Дениз Ризов. Рокаджията емигрира в Америка преди две години, отвратен от положението у нас. Той изчака 19-годишната му наследница Виктория да завърши Италианския лицей и веднага я издърпа при себе си. След което замина и бившата му съпруга. С която и до днес нямат развод.

Наталия Симеонова днес, подмина 100-те килограма

Освен че е видимо още повече напълняла, чаровницата е подкъсила и русата си грива, която й беше като емблема.

Преди време Наталия Симеонова разкри истинската причина за ударното си напълняване- Причината се оказа раздялата с мъжа й Денис Ризов. Двамата не са заедно близо десетина години, но той не спира да се грижи за дъщеря си и за нея. Това тя разкри на една от героините в предаването, което водеше-„Предай нататък”, за да й вдъхне кураж.

Когато дългокосият музикант напуснал общото им жилище Симеонова с дни не ставала от леглото и не спирала да плаче. И не се хранела. Но вместо да отслабне, започнала ударно да пълнее. Уплашила се да не пипнала някаква сериозна болест и си направила пълни изследвания.

Резултатите показали, че не е болна. Само че метаболизмът й работел на бавни обороти и затова не успявала да стопи тлъстинките.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Близките в ужас: Какво се случва с Наталия Симеонова? (Феята на доброто е неузнаваема+снимки)”

  1. зрител

    февр. 22. 2018

    Да спре да плюска дюнери ,да прави редовно секс и всичко ще се оправи.Тая шия не е от трушия

Добавете коментар