Шок: Станимир Гъмов още вехне по Гери Дончева! (Виж какво й направи в „Черешката”)

Шок: Станимир Гъмов още вехне по Гери Дончева! (Виж какво й направи в „Черешката”)
Гласувайте за статията

Станимир Гъмов е един от участниците в „Черешката на тортата”

Станимир Гъмов и манекенката Гери Дончева са цяла седмица заедно в кулинарното шоу.Моделът се изпусна, че двамата се познавали и преди. Но не само това. Кукловодът доста хлътнал по красавицата и в миналото упорито я ухажвал.

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов още не може да забрави Гери Дончева

В една от вечерите Гери Дончева разказа на останалите съучастници как се запознали. Те имали общо участие извън столицата и именно на него се видели за първи път. Хубавицата останала очарована от чувството му за хумор и умението да разсмива другите.

„Харесвам го много. Той е уникален, супер колоритен”, не скри възхищението си Гери Дончева.

Но тя пропусна да сподели друг интересен факт с останалите. И той е, че по онова време Станимир Гъмов се опитвал упорито да я сваля. Кукловодът останал възхитен от ума, визията и даденостите в пазвата й. Но Гери Дончева не се поддала. По това време тя имала приятел и нямала никакво намерение да го кичи с рога.

Въпреки че го харесвала като човек и колоритна личност, актьорът не бил неин тип. Макар да е чаровен и остроумен, той не разполага с тлъста банкова сметка и няма печеливш бизнес. А и много упорито залита по чашката.

Именно този негов навик накара и Преслава да се раздели с него. Той и хитовата изпълнителка станаха особено близки след общото им участие във ВИП Брадър. Но заради упоритото му пиянство тя го заряза бързо и си намери своя Павел Лазаров.

Сега, в „Черешката” мераците на Станимир Гъмов към Гери Дончева се върнали отново. Само че моделката пак упорито се дърпала, защото кукловодът не се е променил, особено в отношението си към алкохола. „Гъмов няма никакъв шанс. Гери не си пада по такъв тип мъже”, коментират очевидци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар