Певицата Милена прави нещо покъртително на рождения си ден: Приятелите й не могат да повярват, че е способна на това!

Певицата Милена прави нещо покъртително на рождения си ден: Приятелите й не могат да повярват, че е способна на това!
Гласувайте за статията

Милена Славова шокира всичките си близки с безочието си!

Певицата Милена утре прави 52 г. Тя организира голямо парти по случая, което обаче ще бъде леко шокиращо, поне така се очаква, предвид обстоятелствата.

Милена Славова

Милена Славова е тръгнала да се излага жестоко на рождения си ден

Оказва се, че рок звездата не е забравила за парите дори на своя празник. Тя е организирала така нещата, че гостите й нищо чудно да си тръгнат с повече разходи от самата нея. А уж певицата е рожденичката.

Милена Славова е запазила рок бар в центъра на София. Там обаче има вход от 10 лв., който няма да падне дори и за гостите на рождения ден.

В такива случай обикновено рожденикът поема разходите по входа, но не и тук. Милена изобщо не казала на поканените, че ще им плати влизането в заведението.

Шокът обаче не спира дотук. Тя е предвидила само една напитка от нея за всеки гост. Втората и нататък ще трябва да се плаща от консуматора, пише седмичник.

На практика цялата почерпка от страна на Милена се състои в една напитка на човек. Доста малко, особено за рокаджиите, които са известни като големи пиячи.

Разбира се, за всичко това си има и логично обяснение. Певицата напоследък не била никак добре с парите, но младежкият й дух не падал. Затова все пак решила да отбележи празника си.

Тя ще изпълни някои от емблематичните си песни, както и други култови рок парчета. Купонът ще бъде наистина голям, но жалкото е, че за него ще трябват пари от страна на гостите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Певицата Милена прави нещо покъртително на рождения си ден: Приятелите й не могат да повярват, че е способна на това!”

  1. Наско Метъла

    окт. 24. 2020

    За съжаление тая никога не е можела да пее. Не я харесвам от самото начало на кариетата и.

Добавете коментар