Стоян Алексиев сбъдна най-големия кошмар на любовницата си: Ивана Бобойчева е съсипана!

Стоян Алексиев сбъдна най-големия кошмар на любовницата си: Ивана Бобойчева е съсипана!
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев разби младата си любовница с това, което стори!

Актьорът Стоян Алексиев нанесе страшен удар на любовницата си Ивана Бобойчева. Той й изневери, с което я съсипа емоционално.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев съсипа любовницата си

Преди дни фотографи на в. „Ретро“ са засекли възрастния любовчия в компанията на съпругата му в столично заведение. Двамата изглеждали доста близки, сякаш всичко помежду им се е изгладило.

Вече се шушука из светските среди, че Стоян Алексиев в крайна сметка ще остане при законната си жена, защото се е наситил на Ивана и е осъзнал, че няма бъдеще с нея. Това, разбира се, ще е голям удар за студентката.

Бобойчева се надяваше скоро любимият й да се разведе, за да се ожени за нея. Дори очакваше годежен пръстен на Свети Валентин, но така и не го получи.

От друга страна актьорът обича и своята съпруга. Той неведнъж го е споделял и винаги си е личало, че е бил искрен.

Според слкуховете, Стоян се е отказал от намерението си да създава сериозна връзка с Ивана и да се жени за нея поради нейната младост. Момиче на 23 г. със сигурност ще иска да стане майка един ден, а актьорът нямал желание за още деца.

Той обаче все още не е скъсал със своята студентка. Засега върти и нея, и жена си, но ще трябва скоро да намери изход на тази абсурдна ситуация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар