Радина Кърджилова шокира: Много плаках (не от радост), когато родих! (Подробности)

Радина Кърджилова шокира: Много плаках (не от радост), когато родих! (Подробности)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова изненада всички с изповедта си!

Сексапилната актриса Радина Кърджилова, която скоро ще навърши 32 г., разкри любопитни моменти от своето майчинство. В „Тази събота“ по Би Ти Ви тя изля душата си.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова с уникална изповед

Оказва се, че Ради се държи доста интересно със сина си. Опитва да го прави мъж още от бебе, което е похвално.

„Когато съм по-тревожна, е изненадан, гледа ме по-настоятелно, изучава ме. Той е много чувствително дете. Той е раче и е много привързан към нас.” – сподели Радина Кърджилова.

Актрисата изобщо не е била подготвена да бъде майка. Не е можела дори да сменя памперси, но за щастие Деян Донков вече е бил баща на бебе преди това и е наясно с нещата.

„Не можех да му сложа памперса, плаках много, четох книги. Той е баща в истинския смисъл на думата, много ми помогна. Той беше и по-наясно с това какво е да гледаш пеленаче.” – каза още звездата от „Стъклен дом“.

Вторият син на Деян Донков се ражда по време на неговия дебют като режисьор. Това е доста интересно съвпадение, което говори, че и детето може да е родено с таланта на баща си.

„Играх в театъра до осмия месец включително. Родих в деня, в който той имаше премиера като режисьор. За него беше някакъв сън всичко.” – допълни актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар