Андрей Арнаудов след сватбата с Емануела: Бракът не означава семейство!

Андрей Арнаудов след сватбата с Емануела: Бракът не означава семейство!
Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов не счита, че щом се е оженил, вече е семеен мъж!

38-годишният продуцент Андрей Арнаудов шокира всички с мнението си за брака. По-скоро не точно с мнението си, защото той беше дълго ерген, а с момента, в който го споделя.

Андрей Арнаудов и Емануела Толева

Андрей Арнаудов най-после откри истинското щастие

Андрю даде интервю за „24 часа“, в което разголи душата си. Той е по-откровен от всякога и заявява в прав текст, че за него семейството няма общо с брака.

„Не е голяма тайна, че от две години живея с Емануела и се надявам, че това ще продължи още много дълго време. Аз съм казвал, че не съм голям фен на гражданския брак, той не означава семейство. Семейството означава други неща. Това, заради което аз досега реално не съм имал семейство, безспорно са децата. Според мен това е семейството.“ – 0ткровеничи Андрей Арнаудов.

Първата му рожба ще дойде на бял свят през пролетта. Емануела Толева е вече в напреднала бременност и двамата с тв продуцента нямат търпение да станат родители.

„Живот и здраве, след няколко месеца. Сравнително напреднала е бременността на жената до мен и за първи път в живота си ще стана баща. Емануела е много интересен, смислен и добър човек, който ме учи на много неща. Надявам се и аз нея. И ме прави по-добър човек. Много е готино това, което ми се случва, макар че е страшно.“ – казва в интервюто си още Арнаудов.

Преди няколко седмици излезе достоверна информация, че Андрей и Емануела са се венчали на скромна церемония. Въпреки че не е „за“ брака, тв водещият явно е готов на всичко, за да угоди на своята любима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Андрей Арнаудов след сватбата с Емануела: Бракът не означава семейство!”

  1. ЗАЗЗ

    февр. 24. 2018

    ГОРКАТА,ТОЗИ АНДРЕЙ НЕ Е ДОБРЕ С АКЪЛА СИ,ЩЕ ИМА ДА БЕРЕ ЯДОВЕ С ТОЗИ ДРИШЛЬО.

Добавете коментар