Вижте кого обвинява Брендън Фрейзър за упадъка на кариерата си напоследък

Вижте кого обвинява Брендън Фрейзър за упадъка на кариерата си напоследък
Гласувайте за статията

Вижте кого обвинява Брендън Фрейзър за упадъка на кариерата си напоследък, тъй като добрите му роли спадат с времето.

Да припомним, че гонещия 50 год. филмов герой стана доста голяма кино звезда в поредици роли от – „Семейство Симпсън“, както и филмовите презентации на сериите с „Мумията“ през годините и още Кроманьонецът и др. 

Напоследък покрай темата сексуалност и тормоз се изказаха множество силно популярни личности, признавайки, че са ставали жертва през годините. Сега и мъж нададе гласност на това, става дума за Брендън Фрейзър. През 2003 г. той е бил опипван от друг мъж с доста силно влияние, а именно Филип Бърк, бившият президент на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, свързан с раздаването на наградите Златен глобус.

Като доста по-млад кино звездата решил да не дава гластност на случката, но останал в депресия и бил объркан дълго време, защото не знаел как да постъпи и дали да сподели проблема си публично.

След доста време днес го признава, коментират и от из-ето „Ева“. Освен че малко съжалява, че е закъснял с личната си изповед популярният театрал, признава, че в редица години сам е бил принуден да изпълнява каскади и тежки сцени в своите филми, с което е лекуват дълго време, а това донякъде също повлиява отрицателно на звездната му кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар