Жената на живота на Слави Трифонов разкри много важни неща, вижте!

Жената на живота на Слави Трифонов разкри много важни неща, вижте!
Гласувайте за статията

Тя покори сърцето на Слави Трифонов завинаги!

Само една жена остана вечно в сърцето на Слави Трифонов. Нейното име е Магдалена Ангелова, която е психолог по професия.

Слави Трифонов и Маги Ангелова

Маги на Слави Трифонов говори пред Би Ти Ви

В сутрешния неделен блок на Би Ти Ви тя разкри много важни неща. Пред Мариана Векилска Маги посочи правилния път към доброто общуване.

„Силно въздействаща на подсъзнателно ниво е невербалната комуникация и емоцията, която се съдържа в гласа и интонацията, с която ние предаваме посланието. Думите имат по-малък процент на въздействие, но все пак не трябва да омаловажаваме и начина, по който конструираме и използваме думите за предаване на нашето желание и намерение.” – споделя бившата на Слави Трифонов.

Самата тя явно точно по този начин е влияела на Дългия, защото вече 20 години той не може да я забрави. Двамата имаха бурна връзка, която не продължи много, но остави вечен отпечатък в неговото съзнание.

Магдалена Ангелова е единствената жена с по-висок интелект, с която шоуменът се е срещал. Всички останали нямаха висше образование.

Галя от „Сатен“, Алекс Раева и Мартина Огнянова могат да потвърдят това. Маги не само е висшистка, но и много добра в своята област.

Не станаха ясни причините, поради които Слави и Маги не останаха заедно. Има нещо, което ги е разделило, но те никога няма да го признаят. Факт е обаче, че тя е единствената му бивша, с която той запази приятелски взаимоотношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар