Огромна промяна в живота на Гери-Никол

Огромна промяна в живота на Гери-Никол
Гласувайте за статията

Гери-Никол вече е голяма и това се доказа!

Певицата Гери-Никол се превърна от момиче в жена. През лятото тя навърши 20 г., с което окончателно ще свърши с тийнейджърството.

Гери-Никол

Гери-Никол вече живее сама

Затова звездата от „Х Фактор“ вече се е задействала да живее като пораснала дама. Тя е напуснала бащиния дом и вече е самостоятелна.

Младата R&B и поп изпълнителка от няколко седмици живее сама в София. Тя е избрала столицата пред родната си Варна, защото така по-лесно успява да съчетава работните си ангажименти.

„Беше ми много тежко постоянно да се връщам до Варна.“ – призна Гери-Никол Георгиева в „Събуди се“.

Тя не разкри дали жилището е нейно или е на квартира, но по-вероятно е второто. Колкото и да печели, певицата все още не може да си позволи да задели едни поне 100 бона за свой собствен дом.

Отделянето от родителския контрол обаче е първата стъпка към узряването. 19-годишната чаровница вече е готова да върви напълно сама в живота.

Не е тайна, че родителите й много я подкрепяха досега. Баща й е известен адвокат и печели доста добре.

Гери-Никол обаче има желание да се отдели и да живее собствения си живот. Затова не само е сменила жилището, но и града.

Относно силикона, за който се твърди, че си е сложила, певицата каза, че не желае така да привлича мъжете, а с интелекта си. Предстои да узнаем дали ще се случи точно така.

На Гери-Никол й предстои участие в „Като две капки вода“, което стартира утре. Нека й пожелаем успех в това начинание!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар