Мъжът на Мария Илиева е на седмото небе: Жена му може да е по-възрастна, но…

Мъжът на Мария Илиева е на седмото небе: Жена му може да е по-възрастна, но…
5 (100%) 1 vote

Георги Михайлов, който оплоди Мария Илиева, в момента се радва на нещо страхотно!

Общото им дете далеч не е единственото, което изпълва с щастие живота на Мария Илиева и Георги Михайлов. Двамата са безумно щастливи след раждането, което особено се отнася за мъжката половинка на двойката.

Мария Илиева и Георги

Мария Илиева и Георги Михайлов са на седмото небе

Жоро е на седмото небе, защото жена му изобщо не е мръднала от дните преди бременността. След като родила, тя отново станала с познатата фигура, което изненадало всички.

Сякаш някакво чудо се случвало с нея. Мария Илиева била отново слаба и изящна, по нищо не личало, че е била бременна някога.

Това много радвало Георги и той постоянно искал от нея да правят секс. Двамата се отдавали един на друг всеки ден, а в грижите за бебето помагала майката на певицата.

Родителите на Жоро обаче изобщо не били толкова толерантни. Както стана ясно вече, те са бесни, че внучето им не е кръстено на дядо му по бащина линия. Затова все още не са си идвали в България да го видят.

Мария Илиева е в уникална форма, което значи, че можем да очакваме да се върне и на работа скоро. Тя заряза всичките си участия, но нищо чудно от лятото да я видим отново на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар