Невероятно: Няма да повярвате на колко години Валери Божинов е изгубил девствеността си! (Шокът е пълен)

Невероятно: Няма да повярвате на колко години Валери Божинов е изгубил девствеността си! (Шокът е пълен)
5 (100%) 2 votes

Валери Божинов е бил с жена прекалено рано!

За любовните му походи е ясно отдавна, но малцина предполагаха, че те датират от цели 19 години. Валери Божинов е плейбой от 10 юли 1999 г.

Валери Божинов

Валери Божинов е женкар още от дете

Това е датата, в която за първи път е правил секс. Наскоро се завъртя негово интервю за „Меридиан мач“ от 2002 г., в което Божигол признава любопитната информация.

„Кога съм бил за първи път с жена? Стана на 10 юли 1999 година (тогава Божинов е бил 13-годишен). За мен беше много интересно да го изпитам. Този миг не се забравя. Хареса ми и все по-хубаво ми става.“ – споделя Валери Божинов.

Интересно е и с кого е загубил дествеността си. Това е била девойка, която е била по-голяма от него. Нищо чудно и да е била вече зряла жена.

По времето на интервюто футболистът е на 16 г. и има връзка с по-голяма жена. Тогава живее в Италия и рита за „Лече“.

„С какви съм правил секс? Все какички, да не казвам, че ми се струваха и като лели. Какво да направя, като момичетата на моите години все още не са толкова развити.“ – казва още бившият съпруг на Николета Лозанова.

Всъщност Божинов и до днес си пада по какички, въпреки че търси „малки котета“ по интернет. Той има връзка с доста по-възрастната от него Биляна Дол, а преди време беше с Алисия, която също е с няколко години над него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар