Валентин Кулагин изригна с разкритие за влизането си във Вип Брадър! (още подробности)

Валентин Кулагин изригна с разкритие за влизането си във Вип Брадър! (още подробности)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин скочи с разкритие в социалната мрежа!

Гримьорът Валентин Кулагин, който успя да събере очите на цяла България с участието си в „Черешката на тортата“, отново изригна. Този път относно влизането си в Къщата на Вип Брадър.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин се изходи върху мераците на продуцентите, няма да влиза във Вип Брадър

Както знаем, скандалите около него и Нора Недкова накарали продуцентите на формата да драпат неистово и да ги търсят и двамата за участие в шоуто. Е, явно такова няма да има, поне от страна на гримьора.

Ето какво написа лично Валентин Кулагин в профила си в социалната мрежа, който повече от седмица пък беше хакнат от незнайни негови хейтъри.

„Най-отговорно искам да заявя, че НЕ СЪМ провеждал преговори с продуцентите на Вип Брадър! Не желая да участвам повече в НИКАКВИ предавания НА ЗАПИС.

От сега нататък – само предавания излъчвани НА ЖИВО! Без манипулации и без монтажи, с пълните ми реакции и пълните ми отговори. Парите са без значение! Това, което съм изградил до този момент няма цена, срещу която да бъде потъпквано и рушено!

Аз за разлика от други хора имам професия, трудя се почтено, имам какво да губя. Още веднъж ще призова всички журналисти да спрат да пишат свободни съчинения свързани с името ми!“, заяви Кулагин.

Тепърва предстои да видим обаче дали той ще си удържи на думата, или въпреки всичко ще се поблазни от голямата сума. Както е ставало неведнъж в историята на формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар