Венелин Кондаков е един от най-добрите приятели на Николета Лозанова!Повечето го познават като фризьора

на Николета Лозанова, но той е доста повече от това. Да, говорим за Венелин Кондаков, който днес е сред топ коафьорите у нас. И ежедневно се докосва до косите на много от най-популярните ни личности. [caption id="attachment_402061" align="alignright" width="300"]Венелин Кондаков Историята на Венелин Кондаков е като за филм[/caption] Не винаги обаче е било така. Венелин Кондаков разкри историята на живота си, която може спокойно да бъде филмирана. Защото началото е трудно, бедно и свързано с жена. Именно заради нея, неговата стара любов, Кондаков започва занаята. "Това беше първата жена, в която се влюбих, избягах от вкъщи, за да мога да бъда с нея в друг град. Тя беше фризьорка, имаше си едно малко салонче в Плевен. И за да мога да съм с нея, трябваше да съм в салона, където й помагах. В началото миех коси, с времето открих, че това започна да ми харесва.

Тя беше 12 години по-голяма от мен. Тя често ходеше на почивки, а аз стоях в салона и когато идваха хора и аз им казвах, че съм завършил в Париж за да ми се доверят, въпреки че не можех да подстригвам. В крайна сметка ми се получаваше перфектно", спомня си онези славни моменти Венелин Кондаков. И продължава разказа си.

"В Плевен се сгодих с нея, а знаете, как една жена много може да манипулира един мъж. Не исках да напускам Плевен, защото ме беше страх, че сам няма да се справя, тогава бях на 19. Въпреки, че бях толкова несигурен имах един приятел, който ми каза, че ще направи салон, където ще работя и след време ще му върна парите. Това ме накара да повярвам, че някой е видял потенциала ми и това, че мога да работя. Тогава повярвах в себе си и се разделих с нея, защото тя си намери друг мъж. Много е важно човек да може да остави старите неща и да започне на ново", обяснява Кондаков. Следвали няколко месеца преместване и живот в Пловдив, а после и отпътуване за столицата. Където живял в едно мазе и спял на обикновен и неудобен дюшек. Въпреки всичко обаче не се предал и ето, че съдбата му се отблагодарила.