Драма: Любо Нейков едва не изгуби жена си Гинка! (шокиращи подробности)

Драма: Любо Нейков едва не изгуби жена си Гинка! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Любо Нейков и Гинка са заедно от вече цели 20 години!

Комикът и продуцент Любо Нейков има само една голяма любов в живота си и това е жена му Гинка. Двамата са заедно вече повече от 20 години, а той признава, че я обича все повече с всеки изминал ден.

Любо Нейков

Любо Нейков разкри скрити досега истини за жена му Гинка

Запознали се много отдавна, на една селска чешма край родния му Червен бряг. Гинка пълнела кофи с вода, а той като кавалер понечил да й помогне. Тогава точно искрите се запалили и той осъзнал, че тя ще е неговата жена.

„Случи се като вдигна очите си и ме погледна. Кафяви, красиви и топли очи, които ме прободоха право в сърцето. Погледнах я и знаех, че ще е тя. Така и стана“, разказва Любо Нейков.

Той обаче никога няма да забрави ужаса, който изживял, след като едва не изгубил любимата си. Двамата дълго време не можели да имат дете и познат им препоръчал страшен лекар, направо виртуоз.

Отишли при него, но онзи нещо объркал прегледите и не забелязал проблемите с плода. Бебето било абортирано, а Гинка едва не загинала при аборта от усложения. Едва я спасили, което накарало Нейков години след това да се страхува от нови опити за бременност.

За щастие, съдбата ги дарила с дъщеричката им Анна през 2011-та година. Момиченцето е смисълът на живота им, а вече върви и по стъпките на баща си, защото било страшно артистично и талантливо.

Любо Нейков се надява само тя да е жива и здрава, и да има късмет в живота си. Останалото, както обича да казва, Господ ще й го нареди ако го иска достатъчно и се бори за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар