Бомба: Наско Месечков зарязва танците, България не го оценила подобаващо! (още подробности)

Бомба: Наско Месечков зарязва танците, България не го оценила подобаващо! (още подробности)
Гласувайте за статията

Наско Месечков се зарече да остави кариерата и танците на 30-ия си юбилей!

Танцьорът Наско Месечков се зарече да остави танците и участията си на сцена. Направи го навръх 30-ия си юбилей, а причината за това е обидата и огорчението му от българите и българската публика.

Наско Месечков

Наско Месечков зарязва танците, защото е обиден

„Няма да работя повече, ще си гледам семейството. Разочарован съм, че талантът ми остана недооценен в България. Достигнах до извода, че съм вложил частица от собственото си сърце и талант в нещо, което до този момент малко хора тук са оценили.

И защо е така? Защото живеем в страна с по-различни схващания. Сега съм се посветил на най-важните неща в живота ми. Вече не се раздавам за неблагодарници и дребни души. От две години насам за мен най-важно е семейството. То е онова, което продължава да ме движи напред“, написа лично в страницата си в социалната мрежа Атанас Месечков.

Припомняме, че Наско Месечков наистина получи много подигравки, обиди и присмех. Особено покрай участието си в предишен сезон на Вип Брадър. Там той делеше един покрив с Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева, които го обявиха директно за обратен.

След това в медиите гръмнаха различни сензационни разкрития за връзките му с бизнесмени, политици и прочие, на които той се гневеше бясно.

Впоследствие срещна жена си Кремена, която имаше вече две деца от предишния си брак. С Наско Месечков заживяха заедно, а после се ожениха и им се роди дете.

Танцьорът се зарече да се отдаде на дъщеря си и жена си като остави дори уроците в школата си по танци на други инструктори. Самият той се отегля за неопределено време, за да си гледа живота и кефа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар