Маги Халваджиян попиля Виктор Николаев! (Виж как побесня в ефир)

Маги Халваджиян попиля Виктор Николаев! (Виж как побесня в ефир)
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян се нахвърли върху Виктор Николаев в ефир!

Маги Халваджиян не си поплюва и защитава яростно позицията си. Дългокосият продуцент бе в студиото на Виктор Николаев, за да представи старта на новия сезон на шоуто „Като две капки вода”.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян побесня в ефир

Но арменецът бе бесен, че няма отредено место или стая, където пушачите да дръпнат една цигара. Това стана повод Маги Халваджиян да се заяжда още с влизането си при водещия Виктор Николаев.

„Забранили са пушенето навсякъде в Нова телевизия. Няма да дойда и да вися навън, за да изпуша една цигара. Няма да дойда нито веднъж повече в твоето студио, ако няма място за пушене!

Аз съм дискриминиран! Няма да ти пуша в носа на теб, Викторе. Искам си място за пушене. Преди имаше балкон за пушачи, а сега? Какво става“, заяде се Маги Халваджиян с Виктор.

Телевизионерът се оправда с това, че финансовият директор на медията е разпоредил така. Това обаче изобщо не повлия на дългокосият арменец и той не спря дя се дърли с Николаев. И да държи на това, че именно той е правия в спора.

Маги Халваджиян проговори и за участието на плеймейтката Златка Райкова. Както знаем, Русата Златка също ще е една от участничките в шоуто за имитация. Но присъствието й на сцената подразни много от онлайн потребителите. А коментарите в мрежата са повече от негативни.

„Винаги съм смятал, че българинът съди преди да знае. Много бързо е готов да обиди и да оплюе. Абе дайте шанс на хората. Преди много време плюха Криско, а сега имат много добро мнение за него след „Капките“.

Сега има страшно много негативни коментари срещу Златка Райкова. Питат какво прави тя в шоуто. Е, ще видите. Тя има много какво да покаже“, защити я продуцента Маги Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маги Халваджиян попиля Виктор Николаев! (Виж как побесня в ефир)”

  1. Димитър

    февр. 27. 2018

    Маги е напълно прав че,трябва да има стай за пушачи.Не съм пушач но нетрябва да се наказват.

Добавете коментар