Вида Пиронкова и Жана Бергендорф в лют скандал: Измами ме! (Виж в какво я обвини композиторката)

Вида Пиронкова и Жана Бергендорф в лют скандал: Измами ме! (Виж в какво я обвини композиторката)
Гласувайте за статията

Вида Пиронкова не може да повярва, че Жана Бергендорф я предаде!

Вида Пиронкова е бясна, че Жана Бергендорф я излъга толкова подло! И падна толкова ниско. Скандалът около песента „Прераждане” на Вида Пиронкова се разраства. В основата е предателството на червенокосата изпълнителка,която измамила авторката на известната песен.

Вида Пиронкова

Вида Пиронкова обвини Жана Бергендорф в измама

Оказа се, че победителката от един от предишните сезони на Х фактор е правела двойна игра. Тя е записвала песента едновременно с авторката Вида Пиронкова и с продуцента, композитора Борис Миланов. И чакала Вида Пиронкова да се провали, за да излезе на песенния конкурс „Евровизия” с другото парче.

„Борих се четири месеца за този проект, тази моя песен „Прераждане” с която участвах в „Евровизия”. Дадох шанс на Жана Бергендорф да я изпълни, борих се да изчистя имиджа й, след като призна, че взима дрога.

И въпреки целия отпор, който получавах, тя ме измами. Жана участва в двойна игра! Потресена съм и не мога да го простя.

Аз застанах с името и фамилията си, с целия си екип зад нея, а тя е работила зад гърба ми с продуцента Борис Миланов и паралелно е записвала негова песен. Това жестоко ме нарани“, е признанието на Вида Пиронкова.

Потресената авторка на „Прераждане” разказа още, че преди песенния конкурс е говорила с продуцента Борис Миланов. Тя го попитала дали ще участва, но той отрекъл да го прави.

Но едновременно с това получавал от нея информацията, която му била необходима за подмолната игра.

„Казах му, че с всичко вече съм готова, крайния срок е утре. Питах го ще участва ли, каза, че не е сигурен. И сега, като връщам лентата, те с Жана са приятели.
Очаквали са аз да я изстрелям с моето име и ако отпадне от там, да си влезе в състава с песента на Миланов. И нищо чудно точно тази песен да спечели“, коментира още ошашавената Вида Пиронкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вида Пиронкова и Жана Бергендорф в лют скандал: Измами ме! (Виж в какво я обвини композиторката)”

  1. silvana

    февр. 27. 2018

    EЕх, Вида, все те мамят теб, не се ли научи да нямаш доверие на българите или просто ти си си такава, че все нещо ти се случва наопъки

Добавете коментар