Фънки посече Гери-Никол: Виж как затвори устата на нахаканата певица! (още подробности)

Фънки посече Гери-Никол: Виж как затвори устата на нахаканата певица! (още подробности)
2 (40%) 1 vote

Фънки показа мястото на Гери-Никол още в самото начало!

Димитър Ковачев – Фънки здраво посече младата и нахакана певица Гери-Никол. Варненската принцеса на татко участва в поредния сезон на шоуто „Като две капки вода“, а снощи влезе в ролята на Лейди Гага.

Фънки

Фънки затвори голямата уста на Гери-Никол още от самото начало

Маги Халваджиян поощряваше участниците като за първи път и разбира се, не спести похвалите си към младата певица. „Абсолютно едно към едно ми прозвуча! Просто не ти стигна въздуха, но аз съм сигурен, че и на Лейди Гага не би й стигнал, при тази динамика в танците“, заяви арменецът.

Фънки обаче реши да постави на мястото й Гери-Никол и да я накара да не си вири носа, като я „набръчка“ от критики. „Факт е, че не ти стигаше дъха и леко грубичко беше кантото. Но това е началото, ти си много развълнувана“, резна я Димитър Ковачев.

На което Гери-Никол си позволи да се ядоса и да опита да му отвърне. „Грубичко е, да. Аз смятам, че Гага трябва да е груба, не да яде мръсни пържоли с кръв. Но няма проблем следващият път ще ям само протеини, без никакви въглехидрати“, изтърси певицата.

„Но, знаете ли, нямам идея за Вас, но аз я познавам лично. Така че оставете ме аз да преценя. Тя е изключителен музикант, невероятна пианистка… Така че не гледайте само с очите, гледайте и с ушите“, закова я вече Фънки и успя да остави варненското чудо без отговор. Пък и какво ли би могла да му отговори?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар