Какво си причини: Цветелина Грахич се превърна в плашило, ужаси всички! (виж в какъв вид се появи преди дни)

Какво си причини: Цветелина Грахич се превърна в плашило, ужаси всички! (виж в какъв вид се появи преди дни)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич не прилича на себе си вече, какво прави певицата?!

Бившата певица на Слави Трифонов – Цветелина Грахич ужаси феновете си преди дни, по време на участие. Босненката започна да слабее отдавна, но към днешна дата е направо мършава.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич вече има визия на бостанско плашило, какво си причинява сама, само тя си знае

Тялото й прилича на скелет и очевидци се чудеха как изобщо успява да стои на краката си. Това обаче не е най-шокиращото, а видът на лицето й. Цветелина Грахич е наблъскала устните си с такова огромно количество филъри, че вече опъват лицето й надолу.

„Потресаваща е, а ако я видиш отблизо, направо може да тичаш да си лееш куршум. Джуката й се вижда от километри и да си кажем правичката, мяза на бостанско плашило вече. Няма ли близки, няма ли приятели, няма ли гадже, които да й налеят акъл в главата. Защото нейният очевидно съвсем е изфирясал“, коментират свидетели на трансформацията на Цветелина Грахич.

Припомняме, че певицата уж сама напусна „Шоуто на Слави“, за да прави бляскава самостоятелна кариера. Вместо това обаче, нещата нещо зациклиха и тя основно обикаля по села и паланки с ромския оркестър на гаджето си Кристиян Шаламанов.

Тепърва ще видим дали двамата ще се решат на нещо повече като брак и потомство, или горещата им любов ще се изпари като на доста техни светски познати. Досега май певицата беше тази, която обичаше гаджето си по-силно, но… времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар