Горещ романс: Яна Маринова и Башар Рахал в любовна афера! (снимките на „Привличане“ ги влюбиха)

Горещ романс: Яна Маринова и Башар Рахал в любовна афера! (снимките на „Привличане“ ги влюбиха)
Гласувайте за статията

Яна Маринова и Башар Рахал изживяват любовен романс!

Актьорите Яна Маринова и Башар Рахал не устояха на поривите си и се отдадоха на горещ романс. Това разкриха източници от екипа на филма „Привличане“, покрай който двамата се сближили в буквалния смисъл.

Яна Маринова

Яна Маринова и Башар Рахал в гореща авантюра покрай снимките на общия филм

Още в началото на снимките се виждало, че помежду им хвърчат искри. А с течение на времето двамата започнали да се издават все повече. Наблюдателни погледи забелязали, че Яна и Башар са нещо доста повече от колеги и приятели.

„Личеше си, че помежду им има нещо повече. Сутрин се появяваха заедно, а живеят в различни части на София. Гледаха се доста палаво и всички шушукаха. Но имаше и нещо друго, понякога избухваха и се караха като същински влюбени.

На два пъти личните им отношения ставаха повод за спиране на филма, но на магия всичко се оправяше с намесата на режисьора Мартин Макариев“, разкриха източниците от екипа на продукцията.

Клюките за любовната им авантюра сякаш не тревожат Маринова и Рахал. Пред репортери те през смях отговарят, че още не са мислили за брак, но може да поработят за потомство. Единият искал момче, а другият момиче – това, разбира се, в кръга на шегата.

Няма дим без огън, са казали хората. И това навежда на съмненията дали действително Яна Маринова е кръшнала на мъжа си с Башар Рахал. Както и какво ще произлезе от всичко това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар