Ти да видиш: Николета Лозанова водеща на туристическо предаване в Кипър! (на какъв език ще говори обаче)

Ти да видиш: Николета Лозанова водеща на туристическо предаване в Кипър! (на какъв език ще говори обаче)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова ще се цани за водеща на туристическо шоу към кипърска телевизия!

Плеймейтката Николета Лозанова ще става водеща на туристическо шоу към кипърска телевизия. Това съобщи или направо хвърли бомбата, родният пиар Наско Лазаров.

Николета Лозанова

Николета Лозанова щяла да бъде водеща на предаване за туризъм в Кипър

Той обясни, че Николета ще обикаля няколко страни по света и екзотични кътчета, където щяла да отсяда в най-скъпите хотели. Именно оттам тя ще трябва да се превърне в туристически гид за зрителите и да им показва забележителностите и особеностите на всяко място.

„Тя придоби изключителна популярност извън границите на България. Работил съм с много звезди и ето, че сръбската певица Индира Радич изрично помоли Николета да се снима в неин клип. Хората навън я разпознават и харесват

Преговорите за кипърското предаване вървят към края си и аз съм почти сигурен, че тя ще предпочете да работи там. Не знам точната стойност на хонорара, който й предлагат, но познавайки я, няма да е никак малък“, разкри пиарът Наско Лазаров пред вестник „Монитор“.

Разбира се, всички моментално се заинтересуваха на какъв език Николета Лозанова ще говори на зрителите. Особено, след като бе заявено, че предаването ще се излъчва по цял свят.

Отговорът е, че половинката на Ники Михайлов се заела усилено да учи английски език, за да не се посрами пред камерите. Новината за бъдещата й ТВ-кариера разкрила самата Лозанова на Наско Лазаров, докато се беше върнала в България преди дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ти да видиш: Николета Лозанова водеща на туристическо предаване в Кипър! (на какъв език ще говори обаче)”

  1. Иван

    февр. 27. 2018

    Слава Богу няма да цапа нашия ефир няма да се налага да я гледаме простата грозна фъфла свирколета. Да ходи в кипърски, турски, монголски и където й се правят свирки телевизии.

Добавете коментар