Скандал: След Сузанита и Орхан Мурад скочи на Луна! (още подробности)

Скандал: След Сузанита и Орхан Мурад скочи на Луна! (още подробности)
Гласувайте за статията

Орхан Мурад подкрепи щерка си Сузанита след гнева й към Луна!

Певецът Орхан Мурад застана твърдо зад гърба на дъщеря си Сузанита и скочи срещу застаряващата си колежка Луна. Поводът е раздаването на Лайфстайл наградите миналата седмица, където Луна бе обявена за сензацията на годината.

Сузанита

Малката Сузанита наплю Луна, а после и баща й Орхан Мурад застана зад гърба й срещу колежката си

Сузи Мурад остана крайно обидена и разочарована от приза, тъй като беше убедена, че ако има сензация в тази страна изобщо, то това е само и единствено тя. Щом Луна грабна приза за участието си в Биг Брадър, Сузанита реагира остро и дори си тръгна от събитието.

„Когато някоя фирмичка е решила да даде награда на свой приближен, това е пиар акция на гърба на всички звезди. След 4 дни никой няма да си спомня за този маскарад“, коментира самият Орхан Мурад. Очевидно и той смята, че няма нищо достоверно и искрено в подобни отличия.

Както винаги обаче, певецът се изказа сдържано, възпитано и интелигентно. За разлика от младата си и огнена щерка Сузанита, която беше далеч, далеч по-остра и хаплива.

„К’ва е тая излагация, к’ва е тая простотия ?
Сензация на годината ще печели Луна?

Aбe тoвa нaгpaди зa пeнcиoнepи ли e или зa дъpти чaнти?
Ceнзaция нa гoдинaтa – Лyнa, зaщoтo cpeщy мaлĸo пapи cи пoĸaзa гнилaтa дyшa пpeд цялa Бългapия.

Уж yвaжaвaнa, yж виcoĸoпocтaвeнa дaмa?
A инaчe пpaви peзил и ви ĸeфи. Xa-xa-xa-xa! Taĸa ли?!

Жaлĸи cтe. Koлĸoтo жaлĸи… тoлĸoвa и дoлни!
Haвъpшиx 15 и cъм чиcтo дoĸaзaтeлcтвo, чe бeз дa cъм poб нa дъpти xиeни в цялaтa ви cиcтeмa ycпяx дa ви cпeчeля внимaниeтo!
HИKOЙ, HИKOЙ HE ГO E ΠPABИЛ И TPУДHO ЩE ГO HAΠPABИ CЛEД MEH!“, написа Сузанита в профила си в социалната мрежа. И обеща тепърва да покаже на всички коя е и колко струва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар