Ядец: Синът на Емилия не приема връзката й с Жорж Башур! (певицата се видя в чудо)

Ядец: Синът на Емилия не приема връзката й с Жорж Башур! (певицата се видя в чудо)
Гласувайте за статията

Емилия не може да се радва на пълно щастие заради сина си Иван!

Поп фолк дивата Емилия е влюбена и вече сгодена за милионера Жорж Башур. Преди седмици самата тя оповести новината в предаване на Нова телевизия, а наскоро показа и годежния си пръстен.

Емилия

Емилия е щастлива, но синът й Иван не иска да приеме Жорж Башур

Певицата обаче сподели, че повече не иска да говори за любовта си публично. И помоли всички репортери да я оставят на мира, за да си живее живота нормално.

„Каквото имах да казвам за любовта си, която е огромна, го казах в едно голямо интервю. Двамата с Жорж решихме, че сега няма нужда да се появяваме в обществото заедно. Не искаме да досаждаме, чувстваме се като всички нормални хора, които усещат любовта“, коментира Емилия решението им.

Близки до нея източници обаче са на друго мнение. И то е, че изпълниелката предпочита да пази връзката си в сянка, за да не нагнетява допълнително напрежението у дома си.

Причината е в порасналия й вече син Иван, който не одобрявал любовта й с непознатия мъж и не го харесвал. Това е съвсем разбираемо като се има предвид, че момчето е само на девет години и е нормално да обича и да иска баща си Коко Динев.

Самият Динев не е правил проблеми на екс половинката си, която и без друго изтормози достатъчно през годините. Приятелите на Емилия се надяват синът й скоро да се отърси от ревността и гнева, за да може тя да се наслади на пълното си щастие, спокойствие и любов с Башур.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар