Тризначките разбиха: Ставали фризьорки в Лондон! (виж новите им бисери тук)

Тризначките разбиха: Ставали фризьорки в Лондон! (виж новите им бисери тук)
Гласувайте за статията

Тризначките Вяра, Надежда и Любов ще пробиват като стилистки в Лондон!

Фризьорки в Лондон – такива щели да стават тризначките. Вяра, Надежда и Любов обявиха, че ще се превърнат в супер добри и успешни стилистки. Първо обаче трябвало да овладеят до съвършенство английския, който учели упорито.

тризначките

Тризначките отново избиха рибата, този път щели да стават коафьори в Лондон

Тризначките са убедени, че бъдещата им клиентела ще остане очарована от тяхната неподражаема енергия, оригиналност и екстравагантност. В България трите не смятали да се връщат изобщо, защото хората и обстановката тук ги карали да се чувстват омерзени.

Наред с усиленото учене на английски език, Вяра, Надежда и Любов не пропускат да постват и бисерите си в социалната мрежа. Поредните им излияния разсмяха потребителите, макар че не ги учудиха изобщо.

„В Лондон като си красив и хоп, 300 паунда повече“, написа в мрежата едната от тризначките. „Понякога е добре да се обърне каруцата, за да видиш колко идиоти си качил на нея“, мъдро отбелязва пък другата.

Оказа се, че третата тризначка Любов Станчева е „най-скромна“ и лаконична като отбелязва само следното за себе си. „Марка: Жена. Модел: Единствена. Начин на употреба: Пипай я нежно. Странични ефекти: На моменти откача“.

Тепърва ще проследим кариерното развитие на тричките в Лондон и ще видим дали ще осъществят целта си да се превърнат в топ коафьори. Че току-виж израсли дотам някой ден да фризират самата Кейт Мидълтън или Меган Маркъл… Знае ли човек?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар