Мариана Попова изригна: Това е най-истинското „да” в живота ми! (Кога е сватбата й с Веселин Плачков)

Мариана Попова изригна: Това е най-истинското „да” в живота ми! (Кога е сватбата й с Веселин Плачков)
Гласувайте за статията

Мариана Попова хвърли бомбата с това признание

Певицата Мариана Попова написа на личната си страница във Фейсбук, че вече се е сгодила с актьора Веселин Плачков. Певицата сияе от щастие и показа бижуто, което й подарил нейния любим.

Мариана Попова се сгоди за Плачков

„Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си“, написа на личната си страница Мариана Попова. След което промени и социалния си статус на сгодена.

Това е вторият мъж, който предлага брак на изпълнителката. Първият й мъж и баща на дъщеричката й, сомелиера Ханес пристигна директно в Къщата на Големия брат.Там, пред лицето на цяла България влюбеният мъж й даде пръстен и пожела да заведе до олтаря. Но до брак така и не се стигна, а с днешна дата двамата са разделени.

В един момент Мариана Попова срещна актьора Веселин Плачков.Първо били само приятели и неусетно любовните искри прехвърчали.

„В един момент нещата просто се случиха и ние се усетихме на едно друго ниво. Любовта не се планира и не може да се обясни. Нещата се случват със или без наше желание. Щастлив човек съм, че срещнах Мариана в живота си“, признавал е неколкократно и самият Веселин Плачков.

Сега очакваме датата на радостното събитие. Актьорът също има един брак зад гърба си и едно дете. Определено сватбата на влюбената двойка няма да е грандиозна или кичозна, а по-скоро романтична и семпла. Но каквато и да е, важното е двамата да са щастливи и да живеят дълго заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариана Попова изригна: Това е най-истинското „да” в живота ми! (Кога е сватбата й с Веселин Плачков)”

  1. годжи

    февр. 28. 2018

    ГРОЗНА,С ГОВОРЕН ДЕФЕКТ,МЯЧЕЩА,НАРИЧАЩА СЕ ЗА ПЕВИЦА-С КАКВО ГО СПЕЧЕЛИ ТОЗИ ГОТИН АКТЬОР ТАЗИ СМЕШНА ПАЧА???

Добавете коментар