Бареков изригна в мрежата: Сравни Гинка Върбакова с Мегз! (ето какво написа депутатът)

Бареков изригна в мрежата: Сравни Гинка Върбакова с Мегз! (ето какво написа депутатът)
Гласувайте за статията

Николай Бареков хвърли в тъча потребителите в мрежата!

Николай Бареков изненадващо изригна със странен пост в социалната мрежа. В него той сравни най-скандалната жена в момента у нас Гинка Върбакова с дизайнерката Мегз.

Мегз

Николай Бареков застреля потребителите в мрежата като странно защо сравни Гинка Върбакова с Мегз

Потребителите или поне болшинството от тях така и не успяха да разберат смисъла на думите му. Да си кажем правичката, ние също. Вярно е, че и двете са широко обсъждани и често пъти стават повод за бъзикарски колажи и коментари, но въпреки това е странно.

Ето какво написа Николай Бареков за Мегз и Гинка Върбакова в профила си в социалната мрежа. Предаваме думите му дословно, без редакторска намеса.

„Някой да е виждал Гинчето с Чезето? Това Мегз е нейнотото говорителка от Пазарджик. Държали паркинга там. Дайте да я намерим, за да знаем кой барем ще прибира февруарските сметки за ток!“, изказа се Бареков.

Коментарите под поста му бяха различни, но еднакво недоумяващи. Общо взето хората се чудеха какво общо е открил между двете, за да ги сравнява. Едни решиха, че Гинка е станала известна, колкото най-популярната досега у нас Миглена Каканашева.

Други предположиха, че Бареков обвинява и Мегз в нечисти и тъмни сделки. А трети чисто и просто го посъветваха да си трае и да си държи езика зад зъбите, защото и неговата работа не е за пример.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар