Бомба: Тодор Батков – младши разтърси обществеността! (това, което разкри, е шокиращо – виж тук)

Бомба: Тодор Батков – младши разтърси обществеността! (това, което разкри, е шокиращо – виж тук)
4 (80%) 1 vote

Тодор Батков – младши успя да хвърли страшна бомба с думите си!

Тодор Батков – младши направи нещо неочаквано. Неочаквано за днешното ни време, за младите хора у нас и като цяло за обществото, за жалост. Синът на Тодор Батков успя да разтърси всички с това, което разкри.

Тодор Батков - младши

Тодор Батков – младши показа, че не се интересува само от модели, пари и гаджета

Става дума за моноспектакъла на Ники Сотиров, който той преди дни посети. И впечатленията, с които остана – не само от представлението, но и от публиката. Най-вече от публиката. Ето какво сподели младият бизнесмен.

„Потресен и объркан съм! Тази вечер си припомних магията на театъра, благодарение на един от родните колоси – Ники Сотиров. Човек, който имам честта да нарека мой приятел.

Обещах му да посетя неговия моноспектакъл „Откриването“. Поляризираща игра, страхотна музика от Ангел Заберски-син, перфектна режисура и изпълнение! Залата беше топла, чиста и комфортна. Звукът и осветлението бяха на ниво. Билетът беше само 10 лева. НО!!!

Потресе ме фактът, че млади посетители, освен мен, нямаше! ПРОСТО НЯМАШЕ! Въпреки всички фактори, които описах!

Искрено се надявам, че причината е лошото време и студът… Или делничната вечер… Или просто младите хора в днешно време са нравствено и душевно фалирали… Сигурно е заради снега!“, написа Тодор Батков – младши в профила си в мрежата.

Размислите и коментарите по темата оставяме на вас!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар