Гълъбин Боевски в шок: Виж какво се случва с дъщеря му Сара! (още подробности)

Гълъбин Боевски в шок: Виж какво се случва с дъщеря му Сара! (още подробности)
Гласувайте за статията

Щерката на Гълъбин Боевски – Сара се промени тотално!

Тоталната промяна на дъщеря му Сара шокира Гълъбин Боевски. Шампионът ни по щанги възлагаше огромни надежди на бъдещето на щерка си в тениса.

Гълъбин Боевски

Гълъбин Боевски залагаше големи надежди на щерка си Сара в тениса, но тя се отказа от спорта

Припомняме, че само допреди няколко години Сара се славеше като една от големите бъдещи звезди в тениса. Тя се представяше повече от виртуозно на корта и дори получи покана да следва в САЩ и да тренира в тамошен отбор.

След като властите задържаха баща й Гълъбин Боевски с огромно количество дрога обаче, момичето не е пипвало ракетата. Сара тотално се отказала – както от тениса, така и от възможността за образование в Америка.

„Сара спря да се съобразява със строгия режим, който баща й налагаше. Започна да ходи по купони, забърка се с лоша компания. Това доведе и до скандали в семейството, а тя се изнесе от дома“, разкриха неочаквано близки до семейството източници.

Щерката на Гълъбин Боевски го удари на живот и дори си намери сериозна връзка. Миналата година тя стана и майка на първото си дете.

„В живота на всяка жена рано или късно идва щастието. Лесно ще го разпознаете. Има най-вкусните бузки, най-нежната усмивка и най-искрените очички“, написа тя в мрежата.

Близките й се надяват поне любовта и детето да я кротнат и да я държат далеч от лошите компании и белите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар