Мария изби рибата: Призна кой е най-големият й грях! (още подробности)

Мария изби рибата: Призна кой е най-големият й грях! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария застреля всички със своята изповед за греховете и гаджетата!

Пайнерката Мария отново изби рибата. Този път като реши да се „изповяда“ и да признае най-големия си грях. Не, не бързайте да слухтите за мъже, любови и разводи, защото става дума за… гирички.

Мария

Мария коментира кой е най-големият й грях и дали някога е била зарязвана от мъж

Да, Мария сподели, че не разводът с Християн Гущеров, а занемаряването й във фитнеса, е най-голямото й провинение през миналата година. Нещо, което се зарече да коригира колкото се може по-бързо.

„Последната година поизлязох от форма. Откакто съм със статут на свободна жена, изоставих фитнеса. Хвърлила съм го в ъгъла. А се знае, че съм ценител и дегустатор на всичко сладичко, което ме заобикаля“, признава певицата.

Радва се обаче, че явно е надарена със завиден метаболизъм. Който добре преработва всичко, което хапне и така не й се налага да гледа с ужас стрелката на кантара вкъщи.

Марчето коментира и клюките, че била сама на Свети Валентин – демек, зарязана от новата си половинка. Тя твърдо отрече тези слухове и дори се засмя. Защото такова нещо в живота си не била виждала.

„В моя живот не си спомням за малкото ми 36 години някой досега да ме е зарязвал. Колкото и нескромно да звучи. И това е по простата причина, че в момента, в който почувствам някакво неразположение, аз просто си тръгвам.

С мен се живее много лесно, ако на мен ми се живее с някой. Аз съм огледален образ – трябва с човека до мен да бъдем на една честота“, заяви директно Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мария изби рибата: Призна кой е най-големият й грях! (още подробности)”

  1. Стефка

    февр. 28. 2018

    като започнат ей така да се изхвърлят, не пазели диети, имали бърз метаболизъм , нищо не им се лепяло !! Искам да ги видя как ще бъдат като влезете в менопаузата , като започнат да им играят хормоните , тогава да ги видя колко силни ще бъдат

Добавете коментар