Взрив: Цеца и Карлеуша в див скандал заради Азис! (виж какво си изсъскаха двете)

Взрив: Цеца и Карлеуша в див скандал заради Азис! (виж какво си изсъскаха двете)
Гласувайте за статията

Азис стана ябълката на раздора за двете големи сръбски певици!

Наш Азис успя да скара двете най-големи сръбски певици. А именно Цеца Величкович и Йелена Карлеуша. Звездите буквално се хванаха за косите коя да пее песен на Костинбродския славей.

Азис

Азис стана причина за страшния скандал между Цеца Величкович и Йелена Карлеуша

Първа за честта да прави парче на Васко, се похвали Цеца. „Азис ми подари своя песен, която обожавам. Каза ми: „Изпей я на сръбски за мен ще е удоволствие“. Най-вероятно точно това ще направя. Става въпрос за хит с милиони гледания, но защо да не опитаме и със сръбска версия“, разкри голямата Цеца Величкович.

Предполага се, че въпросната песен, за която говори, е безспорният хит на Азис „Мотел“. Който успя да събере милиони гледания у нас, а и да получи наградата за хит на годината.

След признанието на Цеца обаче, колежката й Йелена Карлеуша явно завидя, защото директно скочи срещу нея и я нападна. Такова нещо се случва за първи път от години между певици от такава величина, което шокира феновете.

„Това е безполезно. Всичко, което прави е безплатна реклама. Азис със сигурност няма да й помогне“, заядливо коментира Йелена Карлеуша. За която нейният хит „Оставям те тук“ определено не може да бъде надминат от Цеца Величкович. Пък дори и с парче на българската супер поп фолк звезда.

Тепърва ще видим как ще се развият нещата и коя от двете ще успее да надделее над другата. Явно и в тамошния поп фолк войните между певиците не са мираж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар