Брад Пит скандализира: С Анджелина се разведохме, защото тя е лесбийка!

Брад Пит скандализира: С Анджелина се разведохме, защото тя е лесбийка!
Гласувайте за статията

Брад Пит хвърли поредна бомба в общественото пространство!

Актьорът Брад Пит още не е преодолял напълно бившата си съпруга Анджелина Джоли. Това става ясно от факта, че не спира да я злепоставя публично.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Брад Пит пак атакува Анджелина Джоли

За последно звездата от „Господин и госпожа Смит“ разкри пред американско издание, че Анджи си пада по жени. Това се оказало фатално за брака им.

„Тя мрази мъжете. Погледнете само колко развода има. Трябвах й само за да има деца, но определено не беше щастлива с мен, защото съм мъж.“ – изключително хитро намеква ориентацията на бившата си Брад Пит.

Действително слуховете, че Анджелина Джоли си е лягала с жени, не са от вчера. Тя дори се счита за бисексуална, но бившият й твърди, че истинската й страст са именно дамите.

Актрисата има вече цели три развода, което също е странно за жена на 42 г. Някои недоброжелатели биха си помислили, че не й харесва много да е омъжена.

От първите си два брака Анджи няма деца. Затова, когато се омъжи за Брад Пит, веднага се задейства по този въпрос. Тя вече беше осиновила първите си две деца от Африка, след което актьорът ги припозна.

За самия Пит също се говори, че е бисексуален. Няма съмнение, че преди 2 години се разпадна една от най-разкрепостените известни двойки в света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар