Кошмар за Хари и Кейт: Какво се случва между принц Уилям и Меган Маркъл?

Кошмар за Хари и Кейт: Какво се случва между принц Уилям и Меган Маркъл?
5 (100%) 1 vote

Принц Уилям и Меган Маркъл са станали много близки, което смущава останалите от кралската фамилия, особено техните официални половинки!

Сексапилните форми на Меган Маркъл очевидно не са останали незабелязани дори от брата на годеника й. Принц Уилям е бил хванат на няколко пъти да гледа в пазвата на американската актриса.

Меган Маркъл

Принц Уилям и Меган Маркъл са опасно близки, за ужас на принц Хари и Кейт Мидълтън

Двамата напоследък станали първи приятели. Често излизали заедно, като изобщо не се обаждали на своите половинки.

Това сериозно пробудило съмнения, че между тях става нещо повече от приятелство. На всичкото отгоре Уилям е и много по-подходящ за Меган, отколкото Хари, понеже е горе-долу на нейната възраст.

Кейт Мидълтън, която се слави като доста властна жена, била направо бясна от близостта на съпруга си с бъдещата си етърва. Тя му забранила да се срещат само двамата, но той не я послушал, пишат на Острова.

На принц Хари също не му се нравело това приятелство между годеницата му и брат му. Той смятал, че дори и още да няма нещо повече, то скоро ще се зароди.

По принцип Хари имал комплекси на тази тема. Като били по-млади, девойките постоянно предпочитали Уилям. Дори се говори, че принц Хари пръв харесал Кейт Мидълтън, но после брат му се ожени за нея.

Меган Маркъл трябва да стане част от кралската фамилия през май, когато е сватбата й с по-малкия син на принц Чарлз. Тя хич не е долюбвана в Бъкингам по ред причини, а сега вече има още една.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар