Алисия с нов партньор

Алисия с нов партньор
Гласувайте за статията

Алисия сияе заради заслужената награда и новото си видео!

Алисия снима клип към новата си песен, а в рамките на месец феновете на звездата могат да очакват и второ парче от нея. Това обяви самата тя веднага след награждаването си по време на церемонията The 1 LifestyleAwards. Където изпълнителката грабна приза „Най-добра колаборация на годината“ за дуета си с Тони Стораро „Добре ти беше“.

„Съвсем скоро ми предстои заснемането на видеоклип върху новата ми песен. Имам и още един проект и ако не ми мине черна котка път, двете песни трябва да излязат за един месец“, издаде певицата на Ара Мюзик.

„Това е една песен, която за наша огромна радост набра много голяма популярност. Хората навсякъде я пеят с пълно гърло и много ѝ се радват. Така че аз изключително се радвам, че това парче спечели“, допълни тя.

Алисия издаде също, че заснемането на клипа не е минало без препятствия, но не съжалява за нищо по пътя. Тя отправи благодарности към Човека-глас и всички, които подкрепят проекта.

„Хората не са запознати с развитието на тази песен. Имахме доста трудности при заснемането на видеото, но пък всяко нещо, което се случва трудно, след това има успех. Благодаря на Тони, че се включи в проекта. Казвала съм много пъти, че тази песен всъщност е негова, но той ми я подари и влезе в нея.

Благодаря на всички, които са гласували. Благодаря на Ара Мюзик, че подкрепиха „Добре ти беше“. Благодаря на ФЕН ТВ, че излъчва тази песен. Едно голямо благодаря на всички!“, изрази признателността си Алисия.

Алисия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар