Чудовищно: Болестта на Преслава е лъжа, крие се след побой от Павел?! (виж разтърсващите разкрития)

Чудовищно: Болестта на Преслава е лъжа, крие се след побой от Павел?! (виж разтърсващите разкрития)
Гласувайте за статията

Преслава съвсем не била болна, а бита от Павел Лазаров!

Топ звездата на Пайнер – Преслава преди седмица изненадващо отмени всичките си участия до края на месеца. Съобщи го самата тя в социалната мрежа като го направи повече от лаконично. В едно изречение, без обяснения и отговори на многобройните въпроси на загрижени фенове.

Преслава

Преслава не била болна, а бита от гаджето си Павел Лазаров, твърдят източници от гилдията

По-късно от музикалната компания Пайнер излязоха с кратката версия, че Преси е пипнала коварен грип и трябва да се лекува. Никога досега обаче добричлийката не е отсъствала за толкова време от участия, поради вирус или дори грип.

Припомняме, че в клубовете се пее на плейбек, което отдавна са си признали и самите певици. Де факто на Преслава не й е нужно да напряга гласа си или да се тревожи от недотам перфектни гласови данни.

Днес обаче медиите гръмнаха с ново разкритие, което изцяло обръща нещата. Колежки на Преслава от Пайнер разпространиха новината, че изпълнителката не е болна, а бита. И то ошамарена от голямата си любов Павел Лазаров.

За да прикрие синините и бушоните от тежката ръка на Лазаров, Преси предпочела да се престори на грипава и да избегне спекулациите и въпросите.

„Чух, че Павел се скарал с Преслава след участието й в дискотека Мегами миналия петък. Тогава тя се задявала с Ники Михайлов и с негови приятели, които празнували преизбирането на шефския пост в БФС на Боби Михайлов. Павел изревнувал, защото подучил разни неща и така станал проблемът…“, разкриха източниците.

Както знаем, избухливият нрав на Павел Лазаров е пределно ясен на познатите му от години. Той неведнъж е скачал на бой и е заплашвал дори фенове на Преслава.

От екипа на певицата обаче категорично отрекоха тези твърдения и помолиха да се спре със спекулациите по темата. Тепърва ще се разбере кой крив, кой прав.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар