Потрес: Люси Дяковска върти оргии, луда е по секс играчките! (още подробности)

Потрес: Люси Дяковска върти оргии, луда е по секс играчките! (още подробности)
Гласувайте за статията

Люси Дяковска е известна сред познатите си като машина за забавления!

Червенокосата фурия Люси Дяковска не се вихри само на сцената, а и между чаршафите. Към днешна дата певицата е вече доста пораснала, улегнала и укротила. Историята обаче още помни креватните й подвизи от младите години.

Люси Дяковска

Люси Дяковска е била същинска машина за секс навремето, има и колекция от играчки

Близки до обкръжението й източници разкриха, че Люси Дяковска е била направо гръм и мълнии. От километри й се носела славата на машина за забавления като тя почти не подбирала с кого и къде си ляга.

Често пъти Люсито не се задоволявала с една партньорка, а се отдавала на бурни групови ласки, които я карали да изпада в екстаз. Тя самата пък обожавала и секс играчките, които ползвала, както с партньор, така и без.

„Луда работа е това Люсито. Странно е как се е променила днес. Навремето ги вършееше наред. В един момент нямаше мъже, нямаше жени – всичко, което й хареса, беше в кюпа. Много разкрепостена и откачена жена го раздаваше, за разлика от сега“, коментират източниците.

Още докато беше в немската група „Ноу ейнджълс“, Люси Дяковска беше разказвала в свое интервю, че е правила секс минути преди гонцерт в огромна зала. Тя и партньорката й се скрили в гримьорната и се отдали на бурни ласки, малко преди германците да нахлуят в залата.

Дяковска обаче днес не може да се похвали със стабилна и сериозна връзка. Откакто приключи голямата й любов с Камелия Веселинова, певицата сякаш вече няма доверие на жените.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар