Аделина Радедва надви Ани Цолова: Ето с какво я срази!

Аделина Радедва надви Ани Цолова: Ето с какво я срази!
Гласувайте за статията

Аделина Радева накара уважаемия зрител бързо, бързо да забрави за Ани Цолова!

Новата партньорка на Виктор Николаев в сутрешния блок на Нова телевизия се представя страхотно до момента. Аделина Радева показва завидни умения, но тя плени зрителите и с нещо по-специално.

Аделина Радева и Ани Цолова

Аделина Радева надви Ани Цолова

Това нещо е външният й вид. Ади определено има много по-стройна фигура от предишната водеща – Ани Цолова.

Този факт лъсна най-добре тази сутрин, когато се видяха уникалните крака на Аделина Радева. Бедрата й завладяха мъжката аудитория, защото днес водещата бе решила да дойде с мини пола.

Вече из интернет се коментира, че Ани Цолова никога е нямала такива фини крака и че е на светлинни години зад Радева по визия. Все пак да не забравяме, че Ани от години има проблеми с наднорменото тегло.

„Тая новата е страшна мацка. Не е първа младост, но определено има какво да покаже. Много по-добре е от старата водеща.“ – пише форумник.

Може би затова не е случайно, че Виктор Николаев има по-специални чувства към Аделина. Двамата често са заедно след работа и това породи множество слухове.

С Цолова той беше просто колега, никога не бе видян да е с нея извън телевизията. Сега обаче нещата стоят по по-различен начин.

За Виктор се говори от много време, че не е щастлив със съпругата си. Затова няма да е изненада, ако й кръшка с новата си партньорка в ефира.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар