Баровка: Гала извади триста бона за вила в Банско! (Виж още)

Баровка: Гала извади триста бона за вила в Банско! (Виж още)
Гласувайте за статията

Гала се обзаведе с чисто нова вила в Банско

Гала си е купила тузарска хижа в затворен комплекс в курортното градче. Сумата, която броила водещата е триста бона, а изгледът към Пирин планина е убийствен, коментират от обкръжението й.

Гала

Гала и Стефан се уредиха с тузарска вила

Лъскавата планинска вила се намира в пет звездния затворен комплекс „Пирин голф”.Популярната блондинка и нейната половинка Стефан, който вече е неин ко-водещ в предаването „На кафе”, отскоро са собственици на елитния си дом.

Новата къща в Пирин планина е собственост на семейството от миналата есен. Според вещи специалисти в бранша вилата струвала значително повече, но Гала и партньорът й успели да се договорят на тази по-ниска цена. Пръст в цялата тази работа имала синоптичката Никол Станкулова.

Красавицата често била засичана в зимния курорт и тя навила Гала да си купи имот там. Припомняме, че Никол Станкулова е сгодена за сина на банкера Цеко Минев. Именно тя успяла да изкрънка огромната отстъпка за планинската дача на колежката си Гала.

Строителните предприемачи били семейни приятели на бъдещия й свекър и те се съгласили да се спазарят на тази сравнително по-приемлива цена.

Гала и Стефан изтеглили кредит от банката, който ще изплащат в продължение на десетина година. Но вилата наистина си струва, коментират очевидци.Зимната резиденция на Гала и половинката й била наистина с внушителни размери и отвън, и от вътре.

Планинската вила разполага с огромна дневна, в която централно място заемала внушителна камина. Освен това била с три спални и две бани. В добавка къщата разполагала с котелно помещение и мокро помещение, както и отделна тоалетна,предназначена само за гости.

Къщата на Гала и Стефан в Банско имала и внушителна тераса, както и мастито барбекю. Двамата вече са се заели да я обзавеждат по свой вкус.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар