Никол е скъсала с Григор Димитров, а не обратното: Ето каква е цялата истина!

0

Никол Шерцингер е била шута на Григор Димитров, след като осъзнала, че само си губи времето с него!

Раздялата между тенисиста Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер вече е факт. Двамата не са заедно от малко след Нова година насам, въпреки че са имали няколко нощи на интимност и след това.

Григор Димитров и Никол Шерцингер
Никол е скъсала с Григор Димитров

Всъщност певицата е била тази, която е сложила край на връзката им. На нея й писнало да чака Гришо да стане готов за деца.

Тенисистът е в разгара на кариерата си и в момента е абсурдно да става баща. Не може да си го позволи, ако иска да продължи да поддържа нивото, на което е сега.

Припомняме, че първата ни ракета достигна до четвъртото място в света след финала в Ротердам. Макар да го загуби от Роджър Федерер, се изкачи с една позиция напред.

Неслучайно повечето тенисисти нямат деца преди 30-годишна възраст. В този спорт почти всяка седмица се състезаваш в различен турнир и ако искаш да правиш кариера, личният ти живот трябва да е на заден план.

Единствената пауза за Григор Димитров е около декември. Сами се сещате, че не може с един месец почивка на година да се надяваш да бъдеш добър родител.

Никол Шерцингер обаче няма повече време за губене. Това лято тя ще удари 40 г. и биологичният й часовник тиктака много усилено.

Ето защо, щом узнала, че Гришо няма намерение скоро да я оплоди, тя моментално му била шута. Сега отново е в търсене на мъж, а може би вече го е намерила, защото бе снимана с непознат чернокож преди седмици.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.