Галена вдигна ръце от Пайнера, вече й е ясно всичко…

Галена вдигна ръце от Пайнера, вече й е ясно всичко…
Гласувайте за статията

Галена е бясна и наранена, защото Митко Димитров за пореден път доказа, че харесва повече Преслава, отколкото нея!

Ясно е месеци, че годишни музикални награди на „Планета ТВ“ няма да има за втора поредна година. От това обаче голямата губеща е Галена, пише HotArena.net.

Галена

Галена вече не може да крие разочарованието си от Митко Димитров

Певицата, която лъсна гола във вана преди 10 години, сега вече е примирена, че не е любимка на своя продуцент. В момента е най-нашумялата звезда на компанията и е най-нормалното нещо да й се признае това, но няма да се случи.

„Докато Преслава правеше хитове, награди имаше. Когато аз почнах да правя по-големи хитове от нея, изведнъж наградите спряха.“ – беснеела Галена пред близките си.

Думите на певицата звучат много логично. Наистина много години Преслава бе толерирана от Митко Пайнера, но когато се увеличи конкуренцията й, изведнъж правилата се смениха.

Другият голям губещ от всичко това е Константин. Коцето загуби позициите си за сметка на Фики Стораро и Галин, но напоследък започна да си ги възвръща, научи Kliuki.bg.

Той участва в „Биг Брадър: Мост Уонтед“ и направи няколко хита, които със сигурност щяха да му осигурят някоя и друга награда. Това обаче му бе отнето.

И Галена, и Константин са бойкотирали наградите преди години. Още тогава те се опълчиха на Митко Димитров, но както виждаме – не постигнаха своето.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Галена вдигна ръце от Пайнера, вече й е ясно всичко…”

  1. fen

    мар. 02. 2018

    КАКВА ГАЛЕНА БЕ ,,,ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА ЗАЩОТО НА ЖИВО ПЕЕ ФАЛШИВО А И ПЕСНИТЕ И СА СУПЕР СЛАБИ- СЛАБИ ТЕКСТОВЕ И КИЧОЗНИ КЛИПОВЕ ПЕВИЦАТА НА 2017 Е ПРЕСЛАВА ПЕСНИТЕ НА ПРЕСЛАВА ЗА 2017 СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ, А НА ЖИВО ПЕЕ ПРЕКРАСНО ХИТОВЕТЕ НА ПРЕСЛАВА ЗА 2017 ПАДА ЗВЕЗДА- ХИТ НА ПРОЛЕТ 2017 ТУК ЖЕНА МУ ПАЗИ- МЕГАХИТ И ХИТ НА ЛЯТО 2017 НЕ СЕ ИЗТРИВАШ- СУПЕР МЕГАХИТ , ХИТ НА ЗИМА 2017-2018…ЗА 24 ЧАСА ПЕСЕНТА НАПАРВИ 480 000 ГЛЕДАНИЯ В ЮТУБ КОЕТО Е МЕГАРЕКОРД ЗА ПОПФОЛК ПЕСЕН ЗА 1 МЕСЕЦ ПЕСЕНТА НАПРАВИ 7 МИЛИОНА ГЛЕДАНИЯ А В МОМЕНТА ВЕЧЕ Е С 12 600 000 ГЛЕДАНИЯ САМО ЗА 3 МЕСЕЦА ПРЕЗ 2017 ПРЕСЛАВА НАПРАВИ НАЙ-УСПЕШНОТО ТУРНЕ В АМЕРИКА ПРЕЗ 2017 ПРЕСЛАВА Е С НАЙ-МНОГО УЧАСТИЯ И НАЙ-ВИСОК ХОНОРАР ПЕВИЦАТА И ИДОЛА НА ГОДИНАТА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРЕСЛАВА

  2. M M

    мар. 02. 2018

    ПРЕСЛАВА Е 100 КЛАСИ НАД ГАЛЕНА

Добавете коментар