Скандал разтресе Холивуд: Известна актриса изнасилила орално мъж – ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ!

Скандал разтресе Холивуд: Известна актриса изнасилила орално мъж – ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ!
Гласувайте за статията

Много популярна актриса е насилила младеж преди години?

Огромен секс скандал избухна в Холивуд. Името на популярна актриса е замесено в обвинение по изнасилване, твърди TMZ.

Джейми Лунър актриса

Тази актриса е насилила мъж?

Случката е от 1990 г. Тогава още прохождащата в света на шоубизнеса звезда на име Джейми Лунър злоупотребила с младежа Антъни Оливър.

Това са неговите твърдения, които тепърва ще бъдат изяснявани в съда. Скандалът обаче е много голям и може да коства цялата кариера на актрисата.

Най-шокиращото е как Оливър твърди, че е бил насилен. Случило се е орално. Джейми го надрусала и после го принудила да й прави орална любов, като дори заснела сцената с камера.

Всичко това се случило в една от стаите на къщата на Лунър, която правела купон там. Партито било много разюздено и имало и други секс сцени, но доброволни.

Ако вината на калифорнийската актриса бъде доказана, я грозят доста години затвор, защото по онова време Антъни е бил непълнолетен (16 г.). Тя обаче от своя страна е била вече на 19 г. и може да понесе цялата тежест на закона.

Не е ясно защо Оливър е чакал цели 28 години, за да разкрие какво е изживял в дома на Джейми Лунър. Това буди известни съмнения, че казва истината, но тепърва ще се изяснява.

Представител на актрисата вече обяви, че тя отрича всички обвинения и ги смята за повече от нелепи. Предположенията на екипа й са, че мъжът иска да й измъкне пари.

Джейми Лунър има сериозна кариера както в киното, така и в телевизията. Тя изгря с филма „Моментът на истината: Защо моята дъщеря?“. Участвала е в хитови сериали като „Мелароуз Плейс“ и „Профайлър“. Има епизодични появи също в „Женени деца“, „Двама мъже и половина“ и др.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар