Удар под кръста: БНТ изхвърля Тончо Токмакчиев?

Удар под кръста: БНТ изхвърля Тончо Токмакчиев?
Гласувайте за статията

Тончо Токмакчиев не иска да повярва какво ще му причини любимата му телевизия!

Сериозен удар под кръста готви Националната телевизия за Тончо Токмакчиев и компания. „Шоуто на Канала“ съвсем скоро ще бъде спряно от ефир, твърди в. „Уикенд“.

Тончо Токмакчиев

Тончо Токмакчиев ще бъде изритан от БНТ

Рейтингът на предаването с всяка година ставал все по-нисък и нисък. Скечовете вече сериозно се изтърквали в очите на шефовете в БНТ.

Ето защо те побързали да намерят заместник на шоуто и го направили. Този път обаче няма да заложат да хумористично предаване, а на нещо по-различно.

Както писахме вече, от БНТ са купили правата на „Стани богат“ и съвсем скоро този проект ще бъде пуснат в ефир. Очаква се да заеме мястото на „Шоуто на Канала“ в събота вечер.

По всяка вероятност дните на продуцента му Тончо Токмакчиев и актьорите Камен Воденичаров, Ани Михайлова, Стефан Щерев, Иван Григоров и др. в БНТ са преброени. Те ще бъдат изхвърлени от телевизията – майка в мига, в който „Стани богат“ си избере нов водещ.

Дълги години Ники Кънчев беше лицето на това предаване, но тъй като той е част от Нова телевизия, в момента тече кастинг за водещ на „Стани богат“. Очаква се през пролетта предаването да се завърне на екран.

„Шоуто на Канала“ е в ефира на Националната телевизия от 11 години насам. То наследи „Каналето“, което пък се излъчва по БНТ 9 години. То от своя страна наследи „Ку-ку“, което вървеше 5 години.

Тончо Токмакчиев беше част и от трите предавания. Общо е бил в Българската национална телевизия 25 години. Краят му обаче вече се вижда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар