Григор Димитров вече два пъти се връща при нея, явно тя е жената за него!

Григор Димитров вече два пъти се връща при нея, явно тя е жената за него!
1 (20%) 1 vote

Григор Димитров смени много жени, но винаги се връща при една!

Първата ни ракета Григор Димитров е голям любовчия и това се знае вече от всички. Той имаше много известни красавици в леглото си, но се върна само при една, при това два пъти.

Григор Димитров и Ализе Лим

Григор Димитров пак се върна при Ализе Лим

Става въпрос за Ализе Лим. Мълвата говори, че в момента това е дамата, която топли завивките на Гришо.

Историята между него и французойката започва още преди 3 години. Тогава той тъкмо се е бил разделил с Мария Шарапова, когато тя го утешава.

По онова време Ализе Лим е била просто кратък и незначителен флирт за Григор Димитров. Малко след това той започва връзката си с Никол Шерцингер и забравя за френската си тръпка.

Сеща се за нея отново 2 години по-късно. През май миналата година връзката между хасковлията и Лим бе подновена и това стана известно по цял свят. Двамата бяха изловени на интимна вечеря в Париж.

Непосредствено след това обаче Григор реши отново да се върне при Никол и разби сърцето на Ализе. Последната обаче още не беше казала последната си дума.

От Нова година насам Димитров и Шерцингер са разделени, а именно Лим е жената до него сега. Този път изглежда сериозно и всичките му фенове се надяват да е така, защото това момиче сякаш е най-подходящо за него.

Ализе Лим е на 27 г. и също е тенисистка. Успехите й в спорта са далеч от тези на Гришо, но желание за развитие не й липсва.

26-годишният хасковлия за трети път започва връзка с нея. Два пъти се връща при французойката и явно това не е случайно. Може би точно тя е жената за него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар