Кошмар за Джино: Биг Брадър съсипа здравето му!

Кошмар за Джино: Биг Брадър съсипа здравето му!
Гласувайте за статията

Джино Бианакалана не иска да повярва, не трябваше отново да влиза в Къщата!

Жестока драма се развихря с Джино Бианкалана. Бизнесменът има огромни проблеми с крака си и отново ще се подложи на операция, дори на две, съобщава ПИК TV.

Джино

Джино Бианкалана пострада в Къщата

Брадърът имаше проблеми с левия крак още по време на Big Brother: Most Wanted, тъй като преживя катастрофа. Заради предаването обаче тези проблеми са се влошили и се налагат още операции.

Усложнението е възникнало по време на първата мисия, когато участниците бяха разделени на каубои и индианци. Георги Ташев попадна при първите и трябваше да живее в палатка навън при много ниски температури.

Именно студът е влошил здравето му и той започнал да се чувства все по-зле в краката. Опитал да се оправи сам, но не успял и отишъл на лекар. Там му казали, че не е трябвало да се подлага на студено време.

Когато паднали големите студове със сняг тази седмица, проблемът му излязъл наяве. Тогава се установило, че при студено време Джино едва ходи.

Той ще се подложи на операции в Анкара, Турция. Всичко ще му струва 100 хил. лв., така че хонорарът му от „Биг Брадър“ ще замине целият.

Въпреки всичко, Джино не съжалявал, че е участвал пак в шоуто, защото отново го спечели. Той много се радвал на победата си и бил горд, че е единственият, който два пъти е печелил формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кошмар за Джино: Биг Брадър съсипа здравето му!”

  1. Julia

    мар. 04. 2018

    Izrodi biax mnogo nadaxana da igraia vtazi igra obashe veshe se otkazvam

Добавете коментар