Аделина не дава на Борис Солтарийски да диша, бракът му се клати!

Аделина не дава на Борис Солтарийски да диша, бракът му се клати!
Гласувайте за статията

Борис Солтарийски е здраво притискан от Аделина!

Жената на Борис Солтарийски го държи изкъсо или поне опитва. Аделина е от най-ревнивите жени, което няма как да не се отрази на целия им брак.

Борис Солтарийски и Аделина

Аделина ревнува Борис Солтарийски до полуда

Ади, която е безумно красива и на пръв поглед няма защо да се чувства несигурна във връзката си, всеки ден побърквала Борко с въпроси къде е ходил и с кого се е срещал. Това направо изцеждало емоционално певеца, разкриват негови приятели.

Мисълта, че може да й изневери, преследвала постоянно Аделина. Тази мисъл се засилва и от факта, че Борис Солтарийски работи с привлекателни колежки.

Преди седмици той бе уловен да опипва уж неволно Лилия Стефанова. Още тогава това изкарало от равновесие съпругата му.

Ади много ревнувала и от Невена Цонева. Още щом узнала, че шампионката на „Мюзик айдъл“ ще работи с мъжа, побесняла.

Борко опитвал да не обръща внимание на всичко това и приемал ревността на жена си с насмешка, защото бил убеден, че тя няма за какво да се тревожи. Все пак обаче при него всеки ден има много изкушения и не се знае дали в даден момент няма да премине границата.

Припомняме, че Борис Солтарийски се ожени за Аделина преди почти 3 години. Двамата имат момиченце и изглеждат като перфектната двойка.

Те се запознаха преди години в рубриката в „Шоуто на Слави“ „Умна и красива“, където Ади взе участие. Тогава певецът си падна по нея и я направи своя половинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар