Невероятен Георги! Жестът, който той прави за родилката Мария Илиева, не се вижда всеки ден!

Невероятен Георги! Жестът, който той прави за родилката Мария Илиева, не се вижда всеки ден!
3 (60%) 1 vote

Мария Илиева е щастливка с такъв мъж до себе си!

Певицата Мария Илиева може да се похвали с прекрасен мъж до себе си. Георги Михайлов се оказа мечта за всяка жена, но го спечели поп дивата.

Мария Илиева и Георги Михайлов

Страхотен жест на Георги към Мария Илиева

Жоро сам е предложил да гледа бебето, което им се роди на него и Мария наскоро, когато певицата се върне на сцената. Това най-вероятно ще стане в края на годината, но отсега се знае, че ще има кой да гледа малкия Александър, научи Kliuki.bg.

Това е голям жест на 27-годишния Георги, защото на изпълнителката на „Нищо“ й било голям товар кога ще може да се завърне към своята кариера, която толкова много обича. Решението на мъжа до нея значително облекчава положението й.

Интересното е, че Михайлов също работи. Той има бизнес в Белгия, но е готов да го жертва за малко, когато се наложи, само и само Мария Илиева да е доволна и щастлива.

„На това се вика истинска любов. Момчето ще остави всичко, за да помогне на жена си. Това е истински отговорен мъж и баща, евала!“ – шушукат познатите на двойката.

В момента Жоро често пътува до Белгия, за да наглежда бизнеса си. Затова се зароди слухът, че е изоставил певицата с бебе на ръце, но всъщност той не само е при нея в България, но и я подкрепя с пълна сила.

Мнозина се съмняваха, че между Мария и Георги има истинска любов, защото имат голяма възрастова разлика. Вижда се обаче, че явно се обичат много и не са заедно само за идеята да бъдат родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар