Отново на подиума и след големия гаф

Отново на подиума и след големия гаф
Гласувайте за статията

Отново на подиума и след големия гаф с наградите „Оскар“ от миналата година. Вечните звезди Бони и Клайд или поостарелите вече екранни партньори Уорън Бийти и Фей Дънауей сътвориха мин. година един от най-големите светски гафове.

Обявиха грешното име за филм на годината – 2017 та, вместо „Лунна светлина“, представиха сочения за фаворит „Ла ла ленд“. И макар да бе очакван победител, този филм не спечели наградата за филм на годината. 

Разбира се, около тази история с Оскар-ите се появиха множество спекулации за причините на грешката и несравнимия гаф. Но организаторите на събитието очевидно имат усет за хумор, както се пише и в изданието „Лайфстайл“, защото отново са поканили позастарелите звезди, които са вече на над 70 години.

А те както признават са много въодушевени от предложението и учат сериозно реплики и сценарии, за да не се повтори пак миналогодишната им история и вече от единичен гаф да се получи повтарящата се комедия с доста неловки и сериозни последици.

Ние пък очакваме с нетърпение да видим как ще се представят и тази година популярната двойка и естествено новите номинирани в различните категории в различните категории. А за сигурност са добавени и още шест основни изисквания по отваряне на пликовете, за да се избегнат нередностите отново. Церемонията е особено грандиозна и специално украсена, очакват се много изненади, коментират от близо участници в проекта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар