За какво ли пък може да съжалява Дженифър Лоуранс

За какво ли пък може да съжалява Дженифър Лоуранс
Гласувайте за статията

За какво ли пък може да съжалява Дженифър Лоуранс, една от младите и доста успешни актриси , сочена за една от най-печелившите звезди към момента, а да припомним, че хубавицата няма дори 30 год.

Миа като Алиса

Макар Джен да има редица прекрасни роли, тя признава, пред камерите, че често съжалява за различни пропуснати роли, пишат и от изданието „Ева“, където цитират как Джен Лоуранс и колежката й Ема Стоун се засичали често на прослушвания за различни роли. Дори Ема е кила избирана за филм, в който Джен е искала да бъде главно лице, но красивата Лоъранс не призна за коя роля иде реч.

И все пак и пред медиите любимката на толкова хора признава, че има роля, за която ужасно съжалява и може би винаги ще й бъде тъжно, че не я е изиграла тя. С изненада научаваме, че това е именно Алиса в страната на чудесата.

Там помним, че изгря Миа Вашиковска, 28 годишната актриса с корени в Австралия, стана популярна с тази роля и след това получи още куп интересни предложения. Ние също не може да отречем таланта й, а Дженифър Лоурънс е категорична в качествата на Миа, но просто за нея Алиса ще си бъде вечно мечтаната роля, припомняме от изданието „Клюки.Бг“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар