За какво ли пък може да съжалява Дженифър Лоуранс

0

За какво ли пък може да съжалява Дженифър Лоуранс, една от младите и доста успешни актриси , сочена за една от най-печелившите звезди към момента, а да припомним, че хубавицата няма дори 30 год.

Миа като Алиса

Макар Джен да има редица прекрасни роли, тя признава, пред камерите, че често съжалява за различни пропуснати роли, пишат и от изданието „Ева“, където цитират как Джен Лоуранс и колежката й Ема Стоун се засичали често на прослушвания за различни роли. Дори Ема е кила избирана за филм, в който Джен е искала да бъде главно лице, но красивата Лоъранс не призна за коя роля иде реч.

И все пак и пред медиите любимката на толкова хора признава, че има роля, за която ужасно съжалява и може би винаги ще й бъде тъжно, че не я е изиграла тя. С изненада научаваме, че това е именно Алиса в страната на чудесата.

Там помним, че изгря Миа Вашиковска, 28 годишната актриса с корени в Австралия, стана популярна с тази роля и след това получи още куп интересни предложения. Ние също не може да отречем таланта й, а Дженифър Лоурънс е категорична в качествата на Миа, но просто за нея Алиса ще си бъде вечно мечтаната роля, припомняме от изданието „Клюки.Бг“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.