Вижте кой се завръща в Големия шоубизнес

0

Вижте кой се завръща в Големия шоубизнес, става дума за една от легендите на 90-те години и поп икони, които са живи, но пък и вечни.

Да това са палещите момичета от британската банда – „Спайс гърлз“, които признаха, че освен, че са официални гости на бъдещата грандиозна сватба – събитие на Меган и Хари в Лондон, може и да поздравят младоженците с музикални прояви.

Spice Girls

Освен това легендарните момичета, които са вече жени, майки и общо взето дори могат да бъдат и баби скоро, например като Виктория, която има пълнолетен син. Та, тези дами загатнаха, че активно обмислят и се подготвя тяхното завръщане, което би подлудило феновете им, но още не е факт, пишат и от „Ева“.

Техният продуцент от миналото коментира новината публично, но не потвърди дали И Вики Бекъм се е подписала за завръщането, което е най-спорния момент, може би. От друга страна пък Мелани Би си кази ясно, че е подписал своя договор и очакв ановите участия на групата с много желание и трепет, коментираме и в „Клюки.Бг“.

Ние пък също нямаме търпение да видим петте или поне 4 -те любими певици от близкото минало след около 20 и повече години прекъсване, би било наистина чудесна еуфория за феновете им по света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.