Васил Бинев ревнува до полуда от Слави Трифонов

Васил Бинев ревнува до полуда от Слави Трифонов
Гласувайте за статията

Слави Трифонов е имал не една и две жени, но само няколко остават в живота му завинаги!

Актьорът Васил Бинев не може да преглътне факта, че жена му все още поддържа контакт със Слави Трифонов. Силвия Лулчева продължава да общува с Дългия, за ужас на Васко.

Слави Трифонов, Силвия Лулчева, Васил Бинев

Слави Трифонов предизвика тревоги у мъжа на Силвия Лулчева

Историята между шоумена и актрисата е стара като света. Двамата се залюбват в края на 80-те години, когато да студенти.

Любовта им е голяма и дори заживяват заедно в малко таванско помещение. Краят между тях идва след аборта, който Силвия прави.

Въпреки че се разделят като двойка, Лулчева и Слави Трифонов така и не прекъсват контакт. Пред годините те продължават да си честитят празници и да се чуват от време на време по телефона.

Това обаче не се харесвало никак на мъжа на актрисата – Васил Бинев. Новото попълнение на „Откраднат живот“ смятал, че щом са скъсали, не бива повече дори да се чуват.

Силвия е доста привлекателна жена дори и на тези години. Слави Трифонов пък е известен с това, че няма дама, която да му откаже.

Все пак ревността на Васил изглежда малко преувеличена, защото Дългия в момента има друга тръпка. Това е Нора Недкова, която наскоро стана Мис Плеймейт.

Силвия Лулчева е едва втората жена, с която Слави е имал връзка и после е останал приятел с нея. Другата е психоложката Маги Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар